Vriendinnen fotoshoot

Een vriendinnen fotoshoot is één van de leukste activiteiten om met jouw beste vriendin(nen) te doen en het is ook een blijvend aandenken voor jullie vriendschap.

vriendinnenshoot

We beginnen altijd met koffie/thee en wat lekkers, daarna gaan we aan de slag met jullie visagie als dit optioneel is geboekt. En dan de puntjes de “i” voor jullie styling. Let’s go girls!

Tijdens de fotoshoot maken we veel plezier. De gezellige sfeer zie je terug in de spontane foto’s.

Er worden individuele en gezamelijke foto’s gemaakt waarbij jullie verschillende poses aannemen met verschillende achtergrondkleuren.

Eventueel maken wij samen met jullie vooraf een moodboard van de foto’s die jullie graag willen hebben.

Het is leuk om twee verschillende kledingstylen tijdens de fotoshoot te gebruiken. Wij adviseren jullie graag persoonlijk maar je kan hier ook onze tips bekijken.

VriendenfotoshootDe vriendinnen fotoshoot wordt vaak kado gedaan voor een verjaardag of georganiseerd voor een vrijgezellenfeestje.
De fotoshoot vindt plaats  in onze studio, maar kan ook op een door jullie uitgekozen buitenlocatie worden uitgevoerd. Onze studio ligt naast het intercity treinstation van Steenwijk.

Na de fotoshoot zijn er in Steenwijk voldoende mogelijkheden om de vriendinnendag voort te zetten. Wij helpen graag om jullie plannen uit te werken.

Iedere deelnemer ontvangt maximaal  10 digitale foto’s die door de fotograaf zijn geselecteerd en bewerkt in verschillende stijlen.

vriendinnenfotoshoot

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ DE VRIENDINNEN FOTOSHOOT?

Duurt circa 1,5 uur
1x kledingwissel
Optioneel visagie behandeling € 20,- p.p.
Locatie in onze fotostudio of op een buitenlocatie

TARIEVEN VRIENDINNENSHOOT (vanaf € 50,- p.p. mogelijk)
2 personen  € 85,- p.p.
3 personen  € 70,- p.p.
4 personen  € 65,- p.p.
5 personen  € 55,- p.p.
6 personen  € 50,- p.p.

TARIEVEN OVERIGE FOTOSHOOTS