Visagie

Visagie

Bij Bergsma Lifestyle  willen we het mooiste in jou naar boven halen. 

Daarom heeft Coby, de fotograaf en visagiste van Bergsma Lifestyle, naast het profesioneel fotograferen een opleiding tot visagiste gedaan. Zo combineren wij twee werelden die bij elkaar horen. 

visagieMaar schoonheid zit niet alleen van buiten, des te meer zit dat van binnen. Het is met visagie de truc om die schoonheid die van binnen zit, te laten stralen aan je buitenkant. In overleg met jou bepalen we wat er heel mooi is aan jou en dat gaan we benadrukken. Dit kan door bepaalde accenten in je gezicht naar voren te laten komen, terwijl je andere accenten wat naar de achtegrond probeert te bengen. Zo vormt zich een mooie balens en ligt de nadruk op jouw 

"Beauty is everywere, if you just look ... " 

 

VISAGIEWORKSHOPS VOLGENS EEN UNIEK CONCEPT, MET OF ZONDER FOTOSHOOT    

Bergsma-lifestyle organiseert unieke visagie workshops die voor iedere deelnemer op maat zijn gemaakt. Aan de hand van een vooraf ontvangen foto van de deelnemer wordt een persoonlijke visagie analyse gemaakt. Het voordeel hiervan is dat je tijdens de workshop heel eenvoudig met deze analyse aan de slag kunt met mijn assistentie. Met het make-up advies zal het je thuis ook makkelijk afgaan om het geleerde in de praktijk te brengen. Met hulp van mij kan je haar worden gestyled. Na afloop wordt door een professionele fotograaf een mini fotoshoot uitgevoerd.

 

WAT IS DE VISIE VAN BERGSMA-LIFESTYLE?  

Iedereen bezit een natuurlijke schoonheid, die kan worden geaccentueerd met make-up. Door lekker in je vel te zitten krijg je een glans in je ogen die met geen make-up te evenaren valt. Wat ik hiermee wil zeggen is dat make-up je zelfvertrouwen een extra boost kan geven, maar dat jij je gevoel er niet afhankelijk van moet maken.

 

OOGLID CORRECTIE IS ZONDER OPERATIE MOGELIJK

Heb je smalle of nagenoeg geen oogleden, dan kun je zonder een medische ingreep dit heel eenvoudig oplossen. In iedere visagieworkshop zal ik een demonstratie geven hoe je met een simpele truc je oogleden verbreedt, waardoor je een open blik creëert.

 

HET ALTERNATIEF VOOR WIMPEREXTENSIONS

Op een handige wijze leer ik je hoe je in een minuut extreem lange wimpers kan krijgen zonder het gebruik van wimper extensions.  Nieuwsgierig geworden? Boek snel een visagie workshop bij Bergsma-lifestyle.

 

Ben je benieuwd welke workshops wij geven op het gebied van visagie?

Hier vind je onze mogelijkheden.