Trouwreportage

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!

TWEE FOTOGRAFEN VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN

De trouwreportage maak ik altijd samen met mijn echtgenoot Johan van Bergsma-photography (fotograaf/docent en tevens de fotograaf/auteur van o.a. het fotoboek “Respect!”).

Het werken met een extra fotograaf is geen overbodige luxe als je geen fotogeniek moment verloren wil laten gaan.  Maar zo is er ook ruimte voor het toepassen van speciale fototechnieken.

We zullen ons opsplitsen naar gelang de samenstelling van het bruidspaar. Als Johan zich op het bruidspaar richt, dan fotografeer ik de interactie van de aanwezigen en alle overige details.  Zo krijgen jullie een complete reportage waarmee jullie de dag opnieuw zullen herbeleven. En een prettige bijkomstigheid is dat wij voor de tweede fotograaf geen meerkosten in rekening brengen.

TROUWREPORTAGES VOOR IEDER BUDGET

Trouwreportages zijn er voor ieder budget. Jullie kunnen kiezen uit diverse “steropties”.  Eén ster voor de basis reportage tot vier sterren voor een compleet pakket. De foto’s worden digitaal en op een USB stick aangeleverd. Daarnaast kunnen jullie ervoor kiezen dat er een trouwalbum wordt samengesteld.

Welke optie jullie ook kiezen, de kwaliteit is altijd hoog. Die garantie geven wij jullie.

FOTOGRAFEN DIE MET JULLIE MEEDENKEN

En voor alle “steropties” geldt: wij hebben altijd een vrijblijvend oriënterend gesprek met jullie. In principe persoonlijk, maar in het geval dat jullie in het buitenland wonen zal dat via een FaceTime verbinding gaan. Door onze jarenlange ervaring met bruidsfotografie kunnen wij  jullie desgevraagd adviseren in de dagplanning, etiquette etc.

DE FOTO’S

En dat mooie trouwalbum? Wij werken samen met een professionele leverancier van trouwalbums. In ons voorgesprek zullen wij jullie een prijsopgaaf doen. Jullie ontvangen een dag na jullie trouwdag al een aantal bewerkte foto’s en binnen vier weken alle door ons geselecteerde foto’s in een hoge resolutie. Transparanter kunnen wij het niet voor jullie maken. Dus geen verrassingen achteraf. Kiezen jullie voor de  4-sterrenpakket reportage, dan ontvangen jullie extra een mini trouwalbum van 15×15.

TROUWEN IN HET BUITENLAND

Organiseer je een romantische bruiloft in het buitenland? Ook daar kunnen jullie één van ons of beiden voor inhuren. Wij maken graag een prijsopgaaf.

VISAGIEWORKSHOP 

Visagie workshops Steenwijk Coby BergsmaVoor de aanstaande bruid organiseert Bergsma-lifestyle een unieke “visagie workshop”.  Jij en de andere deelnemers worden geinformeerd over bruidsmake-up en hoe deze toe te passen.  Zo ben jij samen met jouw speciale gasten nog beter voorbereid op de grote dag.  Na het  visagie gedeelte gaan we studio foto’s maken met jullie bruidsmake-up.  Jullie krijgen dan tips over poses en gezichtsuitdrukkingen. Deze workshop is een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje of als cadeau voor de bruid of ceremoniemeester.

TARIEVEN TROUWREPORTAGE

De hieronder genoemde prijzen zijn indicatief. Combinaties zijn altijd mogelijk. Ook dat bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met jullie. Alle prijzen zijn inclusief twee fotografen, BTW, reiskosten binnen Nederland en een voorbespreking.  Alle foto’s worden in een hoge resolutie via we-transfer verzonden en geplaatst op een USB stick.

1-sterrenpakket/4 uur:  € 895,-

2-sterrenpakket/6 uur:   € 1.095,-

3-sterrenpakket/8 uur:   € 1.245,-

4-sterrenpakket/gehele dag:   € 1.795,- inclusief een mini album 15×15

Buitenlandpakket:  Prijs is in overleg

Extra uur:  € 125,-

Loveshoot: € 175,-

Trash the dress:  € 275,-

Drone beelden vanaf: € 175,-

Trouwalbum vanaf: € 225,- (voorbeelden aanwezig)