Partner programma voor fotografie

 

Partnerprogramma fotografieworkshop Ameland

De aanleiding van het partner/vrienden programma

Het partner/vrienden programma is gekoppeld aan de fotografiereizen van Bergsma-Photography.  Het idee is geboren uit eigen ervaringen bij diverse fotografie workshops. De fotografen waren gedurende de dag op pad met hun camera en de partners vermaakten zich wat bij de accommodatie. Gewapend met ons credo “samen optimaal genieten” zijn wij tot de formule gekomen van het partner/vrienden programma.

Het concept van het partner/vrienden programma

Terwijl de cursist zich concentreert op het technische en creatieve gedeelte van de fotografie, kun je als partner/vriend(in) meegenieten op je eigen manier. Dit unieke concept wordt in combinatie met fotografie reizen van Bergsma-Photography tegen kostprijs aangeboden. Zie voor data mogelijkheden van de workshops www.bergsma-photography.com. Zonder meerkosten overnacht je op de kamer van je partner of vriend(in). Alleen voor de reisbestemmingen New York en Java/Bali brengen wij extra overnachtingskosten in rekening. Het staat je natuurlijk vrij om zelfstandig de stad of omgeving te gaan verkennen of aan een bepaald gedeelte van het partnerprogramma deel te nemen. De kosten voor o.a. musea, vervoer en eigen versnaperingen zijn altijd voor eigen rekening. De reisbegeleiding is geheel gratis! Er is geen vaste indeling van het programma, omdat er rekening wordt gehouden met de weersomstandigheden en vooral de wensen van alle deelnemers. De maaltijden worden zoveel mogelijk met de reispartner genuttigd. Wil je als reisgenoot van de fotograaf toch meedoen aan de workshop fotografie informeer dan naar de korting.

 Voordeel van partnerprogramma

  • Door deelname aan het partnerprogramma verlies je geen kostbare tijd om te vinden wat je tijdens de vakantiebestemming zoekt.
  • Geen irritaties meer bij de reisgenoot van de fotograaf als hij of zij de tijd neemt om de perfecte foto te maken.
  • Samen genieten, maar ieder op zijn eigen manier

Overzicht van de locaties voor het partner/vrienden programma.

NEDERLAND:

Ameland: Nes, hotel WestCord/Noordsee

BUITENLAND:

Amerika/IJsland: New York/Brooklyn

Duitsland: Berlijn

Indonesië: Java/Bali. Voor het partnerprogramma maakt Bergsma-Photography gebruik van een vaste locale gids van Indonesia Travel, die vloeiend Nederlands spreekt.

 

Mogelijkheden van het partner/vrienden programma zijn:

*    Bezoek aan musea en diverse attracties voor alle bestemmingen (kostprijs)

*    Paardrijtocht/beginners niveau voor bestemming Ameland (kostprijs)

*    Rondleiding door Coby georganiseerd voor iedere bestemming (gratis)

*    Saunabezoek is mogelijk bij bestemming Ameland, hotel WestCord Noordsee (gratis)

*    Workshop visagie voor bestemming Ameland, Westcord Noordsee. Gereduceerd tarief van € 20,- per persoon.  Doorgang van de workshop vindt plaats bij minimaal 4 deelnemers.

Heb je interesse in een fotografiereis met of zonder partner/vrienden programma klik op de site van : www.bergsma-photograpy.com

Copyright ©2018 Bergsma-lifestyle