Bedrijfsreportage

 

Gea vd Veen “Tot uw dienst”

Waarom een bedrijfsreportage?

 • U wilt laten zien waar uw bedrijf voor staat.
 • Welke sfeer er in uw bedrijf heerst.
 • Welke diensten of producten u aanbiedt.
 • U bent trots op uw team en dat wilt u graag aan uw cliënten laten zien.
 • U wilt de juiste doelgroep bereiken.

Allemaal items die zich moeilijk laten vertalen in woorden. Het gezegde van “een foto zegt meer dan duizend woorden” is zeker van toepassing om een bedrijf een gezicht te geven. Een gezicht dat misschien nodig is voor een brochure, een nieuw product, bedrijfspand, een website of een jubileum.

De juiste doelgroep bereiken

DOEVE MKB-advies uit Steenwijk

Tijdens een oriënterend gesprek stellen wij veel vragen en luisteren goed naar iedere wens. Hierna worden wij graag rondgeleid door het bedrijf.  Op deze wijze krijgen wij affiniteit met de organisatie, zodat wij uw bedrijf de uitstraling op de foto’s kunnen geven waardoor de juiste doelgroep kan worden bereikt.

Hoe werken wij?

Met onze professionele camera’s en belichtingsapparatuur maken wij foto’s van het team op de werkvloer, leggen wij de sfeer vast, fotograferen wij het bedrijf van de binnen- en buitenkant en brengen de productie of aangeboden diensten in beeld.

Samen met een ZZP-er visualiseren wij zijn/haar persoonlijkheden. De client kiest niet voor niets specifiek voor deze ondernemer. We nemen in de voorbereiding een gedeelte van het personal branding verhaal mee.

 • Wat wil je als ondernemer bereiken?
 • Wat zijn jouw kernwoorden?
 • Hoe onderscheid jij je van anderen?
 • Wat is jouw personal brand?
 • Wat zijn jouw hobby’s?
 • Wat zijn jouw SEO zoekwoorden?

Of het om een groot of klein bedrijf gaat met eventueel meerdere vestigingen, wij kunnen ook een meerdaagse bedrijfsreportage aanbieden op binnen- en buiten locaties. Dat kunnen ook vestigingen in het buitenland zijn.

Binnen een week ontvangt u een ruime collage van de foto’s. Samen bepalen we welke foto’s voor het bedrijf de meest geschikte zijn.  De bewerkte digitale foto’s worden geleverd  in de maximale resolutie op een USB stick en via Wetransfer. De foto’s zijn daarna uw eigendom en vrij te gebruiken. Eventueel zijn de foto’s rechtenvrij aan te schaffen.

Na het maken van een plan van aanpak wordt er gezamenlijk een geschikt moment uitgekozen om de bedrijfsreportage te starten.

“Tot uw dienst” uit Hoogeveen

Tarieven Voor een standaard pakket, voor een middelgroot bedrijf, moet u rekenen op een basisprijs van   €745,00 excl. BTW en reiskosten van €0,29 per kilometer  buiten een straal van 20 km vanaf Steenwijk.

U kunt bovengenoemd pakket uitbreiden met bijvoorbeeld een photo shoot en/of profielfoto’s van uw team inclusief visagie.  Tevens bestaat de mogelijkheid om een fotoboek samen te stellen, dat uitstekend kan worden gebruikt tijdens uw bedrijfspresentaties of op beurzen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

“Landgoed de Eese” Vergaderruimte en trouwlocatie