Bedrijfsreportage

Doeve advies uit Steenwijk

Waarom een bedrijfsreportage?

 •  U wilt laten zien waar uw bedrijf voor staat.
 • Welke diensten of producten u aanbiedt.
 • U bent trots op uw team en dat wilt u graag aan uw cliënten laten zien.
 • U wilt de juiste doelgroep bereiken.

Allemaal onderwerpen die zich moeilijk laten vertalen in woorden. Het gezegde van “een foto zegt meer dan duizend woorden” is zeker van toepassing om een bedrijf een gezicht te geven. Een gezicht dat misschien nodig is voor een brochure, een nieuw product, bedrijfspand, een website of een jubileum.

De juiste doelgroep bereiken

Tijdens een oriënterend gesprek stellen wij veel vragen en luisteren goed naar iedere wens. Hierna worden wij graag rondgeleid door het bedrijf.  Op deze wijze krijgen wij affiniteit met de organisatie, zodat wij uw bedrijf de uitstraling op de foto’s kunnen geven waardoor de juiste doelgroep kan worden bereikt.

Fysio praktijk Henny Biemans in Zuidveen

Hoe werken wij?

Met onze professionele camera’s en belichtingsapparatuur maken wij foto’s van het team op de werkvloer, leggen wij de sfeer vast, fotograferen wij het bedrijf van de binnen- en buitenkant en brengen de productie of aangeboden diensten in beeld.

Samen met de opdrachtgever visualiseren wij zijn/haar persoonlijkheden. De foto’s op uw site moeten de sfeer en professionaliteit weerspiegelen die voelbaar is in uw bedrijf.

 • Wat wilt u als ondernemer bereiken?
 • Wat zijn uw kernwoorden?
 • Hoe onderscheid u zich van anderen?
 • Wat is uw personal brand?
 • Wat zijn uw hobby’s?
 • Wat zijn uw SEO zoekwoorden?
Chamomilla uit Vollenhoven

Wij hebben de expertise om voor kleine en grote bedrijven met eventueel meerdere vestigingen te fotograferen. Wij kunnen ook een meerdaagse bedrijfsreportage aanbieden op binnen- en buiten locaties. Dat kunnen ook vestigingen in het buitenland zijn.

Binnen twee weken ontvangt u de fotoserie. U bepaalt zelf welke foto’s voor uw bedrijf de meest geschikte zijn. En natuurlijk willen wij u daarbij assisteren. De bewerkte digitale foto’s worden geleverd  in de maximale resolutie via Wetransfer. De foto’s zijn daarna uw eigendom en vrij te gebruiken. Eventueel zijn de foto’s rechtenvrij aan te schaffen.

Na het maken van een plan van aanpak wordt er gezamenlijk een geschikt moment uitgekozen om de bedrijfsreportage te starten.

“Tot uw dienst” uit Hoogeveen

Tarieven:

Een standaard pakket, voor een middelgroot bedrijf, moet u rekenen op een basisprijs van  € 845,00 excl. BTW en reiskosten € 0,19 per kilometer  buiten een straal van 20 km vanaf postcode 8331 GM.

Ons uurtarief is € 75,00 excl. BTW.

Social media foto’s voor bedrijven: 

Harmen Werkman

Wij maken ook profielfoto’s van uw team die de uitstraling van uw bedrijf weerspiegelen. Deze foto’s zijn geschikt voor op uw website, visitekaartjes en LinkedIn. Wij adviseren u graag vanuit onze jarenlange expertise.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een fotoboek samen te stellen, dat uitstekend kan worden gebruikt tijdens uw bedrijfspresentaties of op beurzen.

Social media foto’s voor individuele clienten:

Ineke Zaal van stichting ALS

U heeft een goed verhaal en diverse social media accounts, maar geen geschikte foto voor die eerste goede indruk.

Wij maken foto’s die u authentiek presenteren aan uw lezers, klanten en volgers.

Er zijn verschillende social media pakketten aan te schaffen.

 

Tarieven social media fotoshoot (excl. btw)

 • Pakket zakelijk, één kledingstijl,  twee foto’s    €    72,50
 • Pakket zakelijk en privé, twee kledingsetjes vier foto’s   €   125,-
 • Pakket zakelijk en privé de luxe,  drie kledingsetjes zes foto’s  €   155,-
 • Optioneel visagie en assistentie bij uw styling   €     20,-

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

“Landgoed de Eese” Vergaderruimte en trouwlocatie