Zwangerschapsfotografie

Allereerst van harte gefeliciteerd met de zwangerschap!

Een zwangerschapsfotoshoot is een blijvende herinnering aan een bijzondere tijd, het begin van een nieuw leven. Veel ouders vinden het achteraf jammer dat zij geen professionele zwangerschapsreportage hebben laten maken.

Zwangere vrouwen zijn prachtig! Laat liefdevolle momenten en jouw mooie ronde buik vastleggen. Je kunt ervoor kiezen om alleen, samen met je partner of het gehele gezin bij de fotosessie te betrekken. Deze fotoshoot kan thuis, op een buitenlocatie of in onze studio.

Je maakt de geboortekaarten extra persoonlijk door eventueel foto’s van deze reportage te gebruiken.

WELKE PERIODE VAN JE ZWANGERSCHAP KIES JE VOOR DE FOTOSHOOT?

Een dikke buik is fotografisch het mooiste tussen de 32 en 34 weken en bij een meerling tussen de 28 en 32 weken. De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Je kunt ook later in de zwangerschap de fotoshoot doen, maar de kans is groot dat je veel vocht gaat vasthouden en meer last krijgt van zwangerschapsongemakken. Plan tijdig deze fotoshoot om zeker van een reservering te zijn.

WAAR WORDEN DE FOTO’S GEMAAKT?

De reportage kan bij ons in de fotostudio of op één van jouw/jullie favoriete locaties. Bij jou/jullie thuis kan het vertrouwd aanvoelen, maar op een mooie buitenlocatie krijgen de foto’s een verrassend spontane uitstraling. En regent het die dag dan gaan we de studio in of we plannen een nieuwe datum.

IS MIJN STRIAE BUIK GESCHIKT VOOR EEN ZWANGERSCHAPSREPORTAGE?

Als je last hebt van striae hoef je hier niet mee te zitten. Die strepen horen nu eenmaal bij een zwangerschap. Mocht je het toch vervelend vinden, kan ik tijdens de nabewerking de foto’s verzachten.  Het is natuurlijk ook mogelijk om mooie foto’s van je zwangere buik te maken met kleding aan.

WAT KRIJG JE BIJ ONZE ZWANGERSCHAPS FOTOSHOOT?

  • Je kunt alleen op de foto, maar natuurlijk ook met je partner of het gehele gezin erbij. Voor de gezinsleden reken ik geen extra kosten
  • Advies en tips met de poses tijdens de fotoshoot
  • Minimaal 20 geselecteerde digitale zwart/wit en kleuren foto’s in een hoge resolutie
  • Je kunt eventueel gebruik maken van onze fotografie kleding speciaal voor zwangeren
  • Een fotoshoot duurt circa 1,5 tot 2 uur
  • Een binnen- of buitenlocatie is mogelijk
  • Optioneel: visagie
  • Optioneel: fotoalbum

 

TARIEVEN:

Zwangerschapsfotografie: € 125,- (*)

Geboortefotografie bij een geplande keizersnede: € 498,-

Geboortefotografie bij een natuurlijke bevalling: € 598,-

Newborn fotografie: € 185,- (*)

New born- in combinatie met een zwangerschapsfotografie: € 279,- (*)

Foto album: Prijzen zijn afhankelijk van materiaal, formaat van het boek en aantal bladzijden.

Visagie: € 25,-

Totaal pakket voor een geplande keizersnede: zwangerschaps-, new born- en een geboortefotografie, inclusief fotoalbum 20×20 met 12 spreadsheets, USB stick inclusief aangetekende verzending, geen reiskosten in Nederland en grensstreek België/Duitsland € 745,-. Na reservering en een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag staat jullie geboortereportage vast.

Totaal pakket voor een natuurlijke bevalling: zwangerschaps-, new born- en een geboortefotografie, inclusief fotoalbum 20×20 met 12 bladzijden, USB stick inclusief aangetekende verzending, geen reiskosten in Nederland en grensstreek België/Duitsland € 845,-. Na reservering en een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag staat jullie geboortereportage vast.

(*) Reiskosten: 0,19 per km indien meer dan 20 km buiten postcode 8331 GM en parkeerkosten.

Ik wil graag meer informatie over een fotoreportage

 

Copyright ©2017Bergsma-lifestyle