Newborn fotografie

WAAROM EEN NEWBORN REPORTAGE BIJ BERGSMA-LIFESTYLE?

Bij een newborn fotoreportage is het de kunst om liefdevolle momenten op een spontane manier vast te leggen. Als fotografe heb ik ruime ervaring met newborn fotografie en voel ik feilloos aan welke momenten voor jullie dierbaar zijn. Veiligheid, comfort en hygiëne voor de baby staat bij mij altijd voorop.  De kleine ukkepuk bepaalt het ritme van de newborn fotoshoot. En is de kleine niet in zijn of haar hum, dan wordt er extra tijd ingeruimd voor een extra knuffel of voeding.

PLANNING NEWBORN FOTOSHOOT

De beste periode voor een newborn fotoshoot na een natuurlijke bevalling kan worden gepland tussen 4 en 14 dagen. Voor een bevalling via een keizersnede adviseer ik een newborn reportage tussen 7 en 14 dagen.  Na ongeveer 2 weken zal die schattige foetushouding snel verdwijnen, die een new born reportage zo aandoenlijk maakt.

Een newborn reportage vindt bij voorkeur thuis plaats, omdat dit voor de moeder en de pasgeborene(n) de meest ideale situatie is. Als de kleine twee weken oud is kan de reportage eventueel ook bij ons in de studio worden gemaakt. De reportage bij jullie thuis duurt circa 3 tot 4 uur, inclusief voorbereidingstijd en ongeveer 2,5 tot 3 uur in onze studio. Het klinkt misschien lang, maar er is veel geduld nodig voor een newborn reportage.  Er is dan ook voldoende tijd om je baby tussendoor te voeden en te verschonen. De baby bepaalt het tempo van de fotoshoot.

Het is raadzaam om al vroeg tijdens je zwangerschap de newborn fotoshoot te reserveren. Het zou jammer zijn als je in de laatste maand van je zwangerschap een reservering maakt en ik je moet teleurstellen omdat ik rond jouw uitgerekende datum al vol geboekt blijk te zijn.

 

 

 

WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ ONZE NEW BORN FOTOSHOOT?

  • Je kunt als moeder ervoor kiezen om alleen met de baby op de foto te gaan, of samen met je partner of met het gehele gezin.
  • Ik reken voor extra personen op de foto geen extra kosten.
  • Jullie ontvangen minimaal 20 door mij geselecteerde digitale foto’s in kleur en zwart/wit in een hoge resolutie.
  • Een fotoshoot bij jullie thuis duurt circa 3 tot 4 uur en bij ons in de fotostudio 2,5 tot 3 uur.
  • Tijdens het fotograferen maak ik het liefst gebruik van daglicht. Indien nodig zal ik een daglichtlamp of een flitser gebruiken.
  • Ik heb heel veel leuke accessoires en schattige kleding om een keuze uit te maken. Meestal probeer ik twee tot drie verschillende setjes op te bouwen. Maar alles hangt af van de bui en het slaappatroon van de baby.
  • Optioneel is visagie erbij te boeken
  • Optioneel is een professioneel fotoalbum  te bestellen. Jullie beslissen zelf welke foto’s in het album komen. De albums zijn in diverse maten en materialen verkrijgbaar.
  • Na de reservering ontvangen jullie een lijst met handige tips om je voor te bereiden voor de newborn fotoshoot en een intake formulier.
  • Na de reportage ontvangen jullie de factuur en ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Dit zal zo’n 2 a 4 weken in beslag nemen. Na ontvangst van het afgesproken bedrag kunnen de foto’s die ik op een USB stick plaats persoonlijk worden opgehaald in onze studio. Op verzoek kan ik de stick ook aangetekend verzenden.

TARIEVEN:

Zwangerschapsfotografie: € 125,- *

Geboortefotografie bij een geplande keizersnede: € 498,-

Geboortefotografie bij een natuurlijke bevalling: € 598,-

Newborn fotografie: € 185,- *

New born- in combinatie met een zwangerschapsfotografie: € 279,- *

Foto album: Prijzen zijn afhankelijk van materiaal, formaat van het boek en aantal bladzijden.

Visagie voor (aanstaande) mama: € 25,-

Totaal pakket voor een geplande keizersnede: zwangerschaps-, new born- en een geboortefotografie, inclusief fotoalbum 20×20 met 12 bladzijden, USB stick inclusief aangetekende verzending, geen reiskosten in Nederland en grensstreek België/Duitsland € 745,-. Na reservering en een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag staat jullie geboortereportage vast.

Totaal pakket voor een natuurlijke bevalling: zwangerschaps-, new born- en een geboortefotografie, inclusief fotoalbum 20×20 met 12 bladzijden, USB stick inclusief aangetekende verzending, geen reiskosten in Nederland en grensstreek België/Duitsland € 845,-. Na reservering en een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag staat jullie geboortereportage vast.

Ik wil graag meer informatie over een fotoreportage

* Reiskosten: 0,19 per km indien meer dan 20 km buiten postcode 8331 GM en parkeerkosten.

Copyright ©2017 Bergsma-lifestyle